Over ons

Uw belangen optimaal behartigen, dát is wat ons drijft. Dat geeft richting en diepte aan onze missie en ambitie. Met daadkracht zonder nonsens.

In onze dienstverlening draait het om drie kernvragen:

Wát zijn uw wensen?
Hoé kunnen wij daarin het beste voorzien?
Wannéér wilt u dat gerealiseerd zien?

Met die uitkomst gaan we met én voor u aan de slag. Dat betekent een doelmatige administratie, scherpe analyses, kennis van zaken en zinvolle adviezen met de ambitie om uw verwachtingen te overtreffen. Zaken dus waar u echt wat aan heeft! Op korte én op langere termijn.

Klare taal

Wij spreken graag klare taal. Dat betekent een begrijpelijke uitleg over vakinhoudelijke zaken en heldere tarieven. Zo voorkomen we ruis op de lijn.
Samengevat: u kent de aanpak, weet wat u krijgt, wat het kost én u heeft zicht op het resultaat. Dat is het. Meer is er niet. Het kenmerkt onze nuchterheid: daadkrachtig en zonder nonsens gaan we voor het beste resultaat. Uw resultaat!

Ervaar het verschil

Benieuwd wat wij voor ú kunnen doen?
Ervaar het verschil en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

ONS TEAM

Wij geloven in de kracht van samenwerken. In de eerste plaats natuurlijk met u als klant, maar zeker ook met onze medewerkers. Ieder teamlid is waardevol en levert een bijdrage aan het behalen van uw doelen. Door middel van een heldere taak- en rolverdeling realiseren wij optimale efficiency. Graag stellen wij ons team aan u voor.

Lees meer

Werken bij Blankers & Van Vark

Als team werken wij voortdurend aan een optimale kwaliteit van onze dienstverlening en bouwen wij sterke klantrelaties.

Lees meer

Vacatures

Lees meer

Ontdek ons

Bij ons op kantoor gebeurt veel meer dan je denkt. Buiten alle normale werkzaamheden om gaan wij onder andere met elkaar op pad en komen er studenten langs bij ons op kantoor. Wij willen ook deze gebeurtenissen delen en dus nodigen wij iedereen uit om een kijkje te nemen op deze pagina.

Lees meer